Despre noi

S.C. GRUP CONSULTANȚĂ CONTABILITATE EXPERTIZĂ S.R.L.

a fost înființată în anul 2002, înregistrată la ONRC sub numărul J22/69/2002, cod fiscal RO 14402938 și are ca obiect de activitate “Activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal” conform cod CAEN 6920.

S.C. GRUP CONSULTANȚĂ CONTABILITATE EXPERTIZĂ S.R.L este membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (C.E.C.C.A.R.) și activează în domeniul prestării de servicii contabile și de audit din anul 2002, conform autorizației numărul 1151/18.02.2002.

Echipa noastră este formată din profesioniști experți contabili, economiști, inspectori de resurse umane care stau la dispoziția clientilor pentru a le oferi soluții optime la problemele și situațiile cu care aceștia se confrunta în mediul economico-legislativ din România, ajutând la susținerea și creșterea performanței afacerii.

Specialiștii care fac parte din echipa noastră, sunt persoane cu studii economice superioare și pregătire profesională la standarde ridicate și au experiență în domeniul prestării de servicii contabile, servicii de consultanță fiscală, servicii de resurse umane și salarizare.

Societatea participă la diverse licitaţii pentru preluarea în portofoliu a noi societăţi (fie ele în regim normal de activitate, fie aflate în procedura insolvenţei, caz în care suntem dispuşi să efectuăm şi refacerea evidenţei contabile).